15 juni 2017

Wise

Training Communicatie & Social Media

 

Hoe ziet de trainingsdag er uit?

Ochtendprogramma 9.30 – 12.30 uur
De ochtend staat helemaal in het teken van de positionering van jouw bedrijf. Hoe wil je dat klanten jou zien? Wat moet je doen om dat doel te bereiken en welke communicatiemiddelen zijn daar voor nodig? Aan de hand van het merkenspel bepalen we je onderscheidende factor en wordt vervolgens het formuleren van een aantrekkelijk positioneringsstatement een eitje. We besluiten de ochtendsessie met het structureren van je communicatie. Hoe, waarmee en wanneer treed je naar buiten is hierbij het uitgangspunt.

Lunch
We krijgen een lekkere lunch geserveerd. Tijd om even te ontspannen en elkaar nog wat beter te leren kennen. 

Middagprogramma 13.30 – 16.00 uur
In de middag ga je aan de slag om jouw positioneringsstatement inhoud te geven op social media. We bekijken het social speelveld en je leert meer over de overeenkomsten, verschillen en voor- en nadelen van de diverse kanalen. Op basis van die kennis, jouw doelgroepen en persoonlijke voorkeuren bepaal je waar je je op wilt focussen. Ten slotte gaan we aan de slag met de daadwerkelijke invulling van jouw communicatiestrategie op het door jou gekozen kanaal.

Wat kost de training?

De training, inclusief koffie, thee en lunch kost € 115,- excl. btw.

Interesse?

Meld je dan meteen aan via het formulier op de homepage of info@bureaumediawise.nl! Mocht je vragen hebben, kun je deze via dezelfde weg bij ons kwijt.