8 juni 2017

Media

Wekelijks lezen meer dan 161.700 mensen onze verhalen

Redactie mediawise

BureauMediaWise produceert in opdracht van de DPGMedia wekelijks een vijftal huis-aan-huiskranten. Het gaat hierbij om het Alphens Nieuwsblad, de Biltsche Courant, Gouwe Koerier, Groot Rijswijk en de Delftse Post. Deze kranten vallen wekelijks in 161.700 brievenbussen in onder andere Alphen aan den Rijn, De Bilt, Boskoop, Rijswijk en Delft.

De diverse journalisten en fotografen die voor deze vijf titels werken, worden centraal vanuit uit ons kantoor in Zoetermeer aangestuurd. De verhalen die zij vervolgens leveren worden door ons geredigeerd en zetten wij vervolgens op de pagina’s. Dat betekent dat wij de complete redactiepagina’s op de dagen van de deadlines voor druk aanleveren. Overigens zijn wij ook verantwoordelijk voor de totale indeling van de vijf titels. En tevens worden door onze medewerkers de social media en de vijf krantenwebsites. Voor de commerciële uitingen werken wij nauw samen met de salesafdeling van de DPGMedia.

Over DPGMedia

Bureau MediaWise is sinds juni 2017 partner van DPGMedia. DPGMedia is zoals bekend een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio. Het diverse portfolio van DPGMedia omvat onder andere: AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, Tubantia, De Gelderlander, BN DeStem, de Stentor, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, PZC, ruim 200 huis-aan-huiskranten, ADR Nieuwsmedia, deOndernemer, Synpact, Nationalevacaturebank.nl, Intermediair.nl, Tweakers.nl, Harware.info, Carsom.nl, Autotrack.nl, Sportnieuws.nl, MyChannels, IndeBuurt en Qmusic.