REDACTIE, TEKSTSCHRIJVEN EN
SOCIAL MEDIA ONDER ÉÉN DAK

Wekelijks lezen meer dan 80.000 mensen onze verhalen

Media verhalen in het Alphens Nieuwsblad
Media verhalen in Gouwe Koerier
Media verhalen in de Biltsche Courant

Bureau MediaWise produceert in opdracht van Rodi Media het Alphens Nieuwsblad en de Gouwe Koerier. Voor BDU Media maakt BureauMediaWise de Biltsche Courant. Deze kranten vallen wekelijks in 80.000 brievenbussen in onder andere Alphen aan den Rijn, De Bilt en Boskoop.

Als Bureau Mediawise verzorgen wij de eindredactie van de drie kranten. We volgen de lokale politiek op de voet, zorgen voor voor verdiepende verhalen en bieden ingestuurde berichten van lezers en kleine organisaties een plek. De diverse journalisten en fotografen die voor deze titels werken, worden centraal vanuit uit ons kantoor in Zoetermeer aangestuurd. De verhalen die zij aanleveren worden door ons geredigeerd en zetten wij vervolgens op de pagina’s. Dat betekent dat wij de complete redactiepagina’s op de dagen van de deadlines voor druk aanleveren. Ook maken onze medewerkers de socialmediakanalen en de krantenwebsites. Voor de commerciële uitingen werken wij nauw samen met de salesafdelingen van Rodi Media en BDU Media. 

Een hart voor media

Sales, advertentieverkoop
Media verhalen in Gouwe Koerier
Media verhalen in de Biltsche Courant

Over DPGMedia

BureauMediaWise maakte sinds 2017 een groot aantal huis-aan-huis kranten voor DPG Media. Gerenommeerde kranten als Groot Rijswijk, de Delftse Post, Stem van Dordt, de Woerdense Courant, de Brug, De Kombinatie en de 3B-krant kwamen in die periode op ons kantoor tot stand. Per september 2021 kwam aan deze samenwerking een einde, toen DPG Media na een reorganisatie stopte met het uitgeven van hun huis-aan-huis kranten.


We doen nog veel meer

Naast het produceren van huis-aan-huisbladtitels zijn wij ook actief op het vlak van tekstschrijven. Zo schrijven wij teksten voor uiteenlopende opdrachtgevers. De teksten variëren van interviews en reportages voor bedrijfsbladen tot artikelen voor websites en nieuwsbrieven. Zie hieronder enkele voorbeelden.

Sales, advertentieverkoop
Media verhalen in Gouwe Koerier
Media verhalen in de Biltsche Courant
Media verhalen in de Biltsche Courant

Een blik achter de schermen

Onze stagiaire Nina van Katwijk heeft toen zij bij ons stage liep een hele leuke video gemaakt van hoe wij werken.

De film geeft een leuk inzicht in de wijze waarop wij bij Bureau MediaWise/Ouwerkerk Tekst & Advies wekelijks de kranten maken. Overigens is er in de tijd dat deze film is opgenomen inmiddels wel het een en ander veranderd. Zo werken we nu niet meer voor DPG Media, maar voor Rodi Media en BDU Media, waardoor de kranten een andere opmaak hebben gekregen.

Op dit moment zoeken we weer een nieuwe stagiair voor het schooljaar 2022/2023! Ben jij degene die wij zoeken? Kijk dan snel hier.

Wie wij zijn? Wij zijn specialisten in content

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR EEN KOP
KOFFIE EN EEN GOED GESPREK

1 + 15 =

Bureau Mediawise is een onderdeel van

Bureau MediaWise is onderdeel van Ouwerkerk Tekst & Advies

Koraalrood 153 Zoetermeer

079-8200255

                Facebook

Linkedin

Copyright 2023 - Bureau Mediawise BV - Powered by Picapoint.nl