8 juni 2017

Media

Wekelijks lezen meer dan 111.000 mensen ‘onze’ kranten

BureauMediaWise produceert in opdracht van de Persgroep Nederland elke week een drietal kranten. Het gaat hierbij om Groot Rijswijk, de Delftse Post en de 3B-Krant. Deze kranten vallen wekelijks in 111.200 brievenbussen in Rijswijk, Delft en Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bleijswijk en Bergschenhoek).
De diverse journalisten die voor deze drie kranten werken, worden centraal vanuit uit ons kantoor aangestuurd. De verhalen die zij vervolgens leveren worden door ons geredigeerd en zetten wij vervolgens op de pagina’s. Dat betekent dat wij de complete redactiepagina’s op de dagen van de deadlines voor druk aanleveren. Ook de social media en de drie krantenwebsites worden door onze medewerkers van BureauMediaWise verzorgd. Voor de commerciële uitingen werken wij nauw samen met de salesafdeling van de Persgroep.

Over de Persgroep
De Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio. Het diverse portfolio van de Persgroep Nederland omvat: AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, Tubantia, De Gelderlander, BN DeStem, de Stentor, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, PZC, ruim 200 huis-aan-huiskranten, ADR Nieuwsmedia, deOndernemer, Synpact, Nationalevacaturebank.nl, Intermediair.nl, Tweakers.nl, Harware.info, Carsom.nl, Autotrack.nl, Sportnieuws.nl, MyChannels, IndeBuurt en Qmusic.

 

Groot Rijswijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GrootRijswijk verschijnt elke donderdag in een oplage van 24.200 exemplaren in de gemeente Rijswijk.

www.grootrijswijk.nl

Delftse Post

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Delftse Post verschijnt elke woensdag in een oplage van 66.000 exemplaren in de gemeenten Delft, Pijnacker/Nootdorp en Midden-Delfland

www.delftsepost.nl

3B-Krant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De 3B-Krant verschijnt elke woensdag in een oplage van 21.000 exemplaren in de gemeente Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleijswijk).

www.3b-krant.nl