8 juni 2017

Media

Wekelijks lezen meer dan 80.000 mensen onze verhalen

Media verhalen in het Alphens Nieuwsblad
Over Bureau MediaWise: "Wij hebben een passie voor schrijven!"
Media verhalen in Gouwe Koerier
Redactie mediawise
Media verhalen in de Biltsche Courant
Ook voor advertenties en acquisitie kun je Bureau MediaWise inchakelen

BureauMediaWise produceert in opdracht van Rodi Media het Alphens Nieuwsblad en de Gouwe Koerier. Voor BDU Media maakt BureauMediaWise de Biltsche Courant. Deze kranten vallen wekelijks in 80.000 brievenbussen in onder ander Alphen aan den Rijn, de Bilt en Boskoop.

De diverse journalisten en fotografen die voor deze titels werken, worden centraal vanuit uit ons kantoor in Zoetermeer aangestuurd. De verhalen die zij aanleveren worden door ons geredigeerd en zetten wij vervolgens op de pagina’s. Dat betekent dat wij de complete redactiepagina’s op de dagen van de deadlines voor druk aanleveren. Ook maken onze medewerkers de social media kanalen en de krantenwebsites. Voor de commerciële uitingen werken wij nauw samen met de salesafdelingen van Rodi Media en BDU Media.

Over DPGMedia

BureauMediaWise maakte sinds 2017 een groot aantal huis-aan-huis kranten voor DPG Media. Gerenommeerde kranten als Groot Rijswijk, de Delftse Post, Stem van Dordt, de Woerdense Courant, de Brug en de 3B krant kwamen in die periode op ons kantoor tot stand. Per september 2021 kwam aan deze samenwerking een einde, toen DPG Media na een reorganisatie stopte met het uitgeven van hun huis-aan-huis kranten.

We doen nog veel meer

Naast het produceren van huis-aan-huisbladtitels zijn wij ook actief op het vlak van tekstschrijven. Zo schrijven wij teksten voor uiteenlopende opdrachtgevers. De teksten variëren van interviews en reportages voor bedrijfsbladen tot artikelen voor websites en nieuwsbrieven. Zie hieronder enkele voorbeelden.

Volg onze kranten op Facebook

Facebook Page: Please enter a valid URL
Facebook Page: Please enter a valid URL

Wij laten graag zien wat we kunnen

Jij hebt de vraag, wij de koffie en het antwoord
Bellen