22 augustus 2017

Social Media

Jouw Social Media verzorgd door Bureau MediaWise

Content creatie voor 24/7 online zichtbaarheid

Je wilt je met jouw bedrijf of organisatie onderscheiden op sociale platforms als Facebook, Instagram en LinkedIn?Dat is een goed besluit. Immers, sociale media zijn belangrijke instrumenten geworden om je doelgroep te bereiken. Dus hoe zichtbaarder je op de socials bent hoe beter!

Alleen is het natuurlijk wel van belang dat je regelmatig berichten (of posts zoals dat heet) op social media plaatst. En daar wringt vaak de schoen. Want als ondernemer heb je het immers al druk zat. Dus om naast al je werk ook nog leuke berichten over je onderneming te posten om je doelgroep te bereiken…laat maar.  

Wij ontzorgen je van A tot Z

Bureau MediaWise biedt de juiste oplossing. Wij doen namelijk aan content creatie en dat betekent dat wij voor tal van opdrachtgevers de social mediakanalen verzorgen. Dat doen we op een hele gestructureerde wijze. De basis van onze aanpak is een zogenoemde communicatiekalender. Deze stellen we samen met jou op. Vragen als ‘wanneer plaatsen we wat voor soort berichten?’ krijgen in de kalender een antwoord. Zo ontstaat er telkens voor twee maanden vooruit een helder overzicht van welke berichten wanneer en waar worden geplaatst.

De berichten oftewel de content maken wij op basis van de door jou verstrekte informatie. Vervolgens krijg je een overzicht van de berichten en als je daarmee akkoord bent gaan we van start. Op deze wijze hoef jij je over je social media geen zorgen meer te maken.

Maak snel een vrijblijvende afspraak

Onze dienstverlening als het gaat om het verzorgen van jouw social media maar bijvoorbeeld ook het up to date houden van je website met actuele berichten is heel uitgebreid.

Bij een kop koffie vertellen we je er graag alles over. Als je belt 079-8200255 dan plannen we snel een vrijblijvende afspraak in.