REDACTIE, TEKSTSCHRIJVEN EN
SOCIAL MEDIA ONDER ÉÉN DAK

Social Media

Je wilt je met jouw bedrijf of organisatie onderscheiden op sociale platforms als Facebook, Instagram en LinkedIn? Dat is een goed besluit. Immers, sociale media zijn belangrijke instrumenten geworden om je doelgroep te bereiken. Dus hoe zichtbaarder je op de socials bent hoe beter!

Alleen is het natuurlijk wel van belang dat je regelmatig berichten (of posts zoals dat heet) op social media plaatst. En daar wringt vaak de schoen. Want als ondernemer heb je het immers al druk zat. Dus om naast al je werk ook nog leuke berichten over je onderneming te posten om je doelgroep te bereiken…laat maar.

Wij ontzorgen je van A tot Z

Bureau MediaWise biedt de juiste oplossing. Wij doen namelijk aan content creatie en dat betekent dat wij voor tal van opdrachtgevers de social mediakanalen verzorgen. Dat doen we op een hele gestructureerde wijze. De basis van onze aanpak is een zogenoemde communicatiekalender. Deze stellen we samen met jou op. Vragen als ‘wanneer plaatsen we wat voor soort berichten?’ krijgen in de kalender een antwoord.

De berichten oftewel de content maken wij op basis van jouw wensen en imput. Natuurlijk gaan we pas van start als jij akkoord bent met ons voorstel. Op deze wijze hoef jij je over je social media geen zorgen meer te maken.

Bij een kop koffie vertellen we je er graag alles over. Als je belt naar 079-8200255 plannen we snel een vrijblijvende afspraak in. 

Communicatie

Zo onderhouden wij de socialmedia van kunstgarage Franx in Zoetermeer. Minimaal drie keer per week posten we berichten op al hun kanalen. Wanneer er een nieuwe tentoonstelling georganiseerd wordt of een bedrijfsaankondiging gedaan moet worden zorgen wij dat dit op gepaste en originele wijze naar buiten wordt gebracht. Maar ook een leuk kijkje achter de schermen, een foto- of videoverslag en een relevant interview zijn aan de orde van de dag.

Een andere vaste klant is De Bouwcampus, een netwerkorganisatie die zich bezig houdt met duurzaamheid in de bouw. Bureau Mediawijs verzorgt hierbij de bedrijfscommunicatie. Zo maken wij de nieuwsbrieven en onderhouden we de website. En last, but not least, Bureau MediaWise is verantwoordelijk voor de creatie van het TOP! Magazine van De Bouwcampus.

Een blik achter de schermen

Onze voormalige stagiaire Nina van Katwijk heeft toen zij bij ons stage liep een heel leuke video gemaakt van hoe wij werken.

De film geeft een leuk inzicht in de wijze waarop wij bij Bureau MediaWise/Ouwerkerk Tekst & Advies wekelijks de kranten maken. Overigens is er in de tijd dat deze film is opgenomen inmiddels wel het een en ander veranderd. Zo werken we nu niet meer voor DPG Media, maar voor BDU Media, waardoor de kranten een andere opmaak hebben gekregen.

Op dit moment zoeken we weer een nieuwe stagiair voor het komende schooljaar. Ben jij degene die wij zoeken? Stuur je motivatiebrief op naar Annemarie de Vries via devries@otaweb.nl.

Wie wij zijn? Wij zijn specialisten in content

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR EEN KOP
KOFFIE EN EEN GOED GESPREK

10 + 4 =

Bureau Mediawise is een onderdeel van

Bureau MediaWise is onderdeel van Ouwerkerk Tekst & Advies

Koraalrood 153 Zoetermeer

079-8200255

                Facebook

Linkedin

Copyright 2023 - Bureau Mediawise BV - Powered by Picapoint.nl