22 augustus 2017

Social Media

Content voor online zichtbaarheid

Jouw Social Media verzorgd door Bureau MediaWise

Je wilt je met jouw bedrijf of organisatie onderscheiden op sociale platforms als Facebook, Instagram en LinkedIn? Dat is een goed besluit. Immers, sociale media zijn belangrijke instrumenten geworden om je doelgroep te bereiken. Dus hoe zichtbaarder je op de socials bent hoe beter!

Alleen is het natuurlijk wel van belang dat je regelmatig berichten (of posts zoals dat heet) op social media plaatst. En daar wringt vaak de schoen. Want als ondernemer heb je het immers al druk zat. Dus om naast al je werk ook nog leuke berichten over je onderneming te posten om je doelgroep te bereiken…laat maar.  

Wij ontzorgen je van A tot Z

Bureau MediaWise biedt de juiste oplossing. Wij doen namelijk aan content creatie en dat betekent dat wij voor tal van opdrachtgevers de social mediakanalen verzorgen. Dat doen we op een hele gestructureerde wijze. De basis van onze aanpak is een zogenoemde communicatiekalender. Deze stellen we samen met jou op. Vragen als ‘wanneer plaatsen we wat voor soort berichten?’ krijgen in de kalender een antwoord. 

De berichten oftewel de content maken wij op basis van jouw wensen en imput. Natuurlijk gaan we pas van start als jij akkoord bent met ons voorstel. Op deze wijze hoef jij je over je social media geen zorgen meer te maken. 

Bij een kop koffie vertellen we je er graag alles over. Als je belt naar 079-8200255 plannen we snel een vrijblijvende afspraak in. 

Social media bij kunstgarage Franx

Sinds juni 2022 zijn wij een vaste ‘partner in crime’ van kunstgarage Franx in Zoetermeer. Voor deze snelgroeiende organisatie verzorgen wij hun accounts op Facebook en Instagram met minimaal drie berichten per week. Dat varieert van aankondigingen voor hun activiteiten tot aan kijkjes achter de schermen door middel van reels, stories en fotoverslagen. 

Daarnaast zijn wij ook een sparringspartner als het gaat om andere communicatiezaken. Zo schrijven wij onder meer begeleidende teksten voor de exposities, houden we interviews met kunstenaars en zorgen wij dat het nieuws vanuit kunstgarage Franx ook de pers bereikt.  

Nieuwsgierig wat wij zoal hebben gedaan? Neem dan vooral een kijkje op de Facebook en Instagram van kunstgarage Franx