REDACTIE, TEKSTSCHRIJVEN EN
SOCIAL MEDIA ONDER ÉÉN DAK

WIJS

Onder de noemer Wijs met MediaWise maken we je met korte filmpjes wegwijs, oftewel wijs, in de wereld van communicatie. In de studio van Focus op Zoetermeer lichtten we elke keer een nieuw onderwerp uit. En het leuke is dat je door deze video ’s ook de mensen achter MediaWise leert kennen. De video’s zijn ook te bekijken via ons youtube kanaal. 

Wil je een keer doorpraten over één van de onderwerpen? Je bent altijd welkom voor een kop koffie en een goed gesprek. Bel met 079-8200255.

In een goede pitch kun jij vertellen waar jouw bedrijf voor staat en waarom mensen voor jou moeten kiezen. Maar hoe pak je dat aan? Hans geeft in deze Wijs met Mediawise een aantal handige tips. 

Hoe schrijf je een goed persbericht? Dat is een vraag die wij veel te horen krijgen. Daarom geeft Annemarie in onze rubriek Wijs met Mediawise een aantal handige tips!

Hoe breng je jouw expertise onder de aandacht? In deze aflevering van Wijs met Mediawise vertelt Hans meer over het schrijven van een goede column of opinie. 
 

Hoe is het om stage te lopen bij ons? Kay vertelt alles over verhalen maken, deadlines en uit je comfortzone stappen in deze Wijs met Mediawise. 

Wil jij ook stage lopen bij Bureau Mediawise? Neem dan contact met ons op!

 

In deze Wijs met Mediawise vertelt Marit meer over communicatiestijlen. Hoe kun je deze in je voordeel laten werken bij een netwerkgesprek, samenwerking of het binnenhalen van een opdracht?

Hoe kun je social media handig inzetten om jouw expertise onder de aandacht te brengen? In deze Wijs met Mediawijs geeft Marit tips om je goed te profileren.  

Hoe maak je een goede eerste indruk bij een acquisitiegesprek, sollicitatie of andere kennismaking? In deze Wijs met Mediawise vertelt Robbert meer over non-verbale communicatie en geeft hij handige tips!

Bij een goed artikel hoort een bijpassende foto, maar hoe maak je die? Robbert geeft een aantal handige tips in deze aflevering van Wijs met Mediawise.

 

Een advertorial kan jouw bedrijf goed onder de aandacht brengen in de media. Maar hoe zorg je voor een aansprekend verhaal? Bart geeft daar een goed antwoord op.

 

Hoe kom je met jouw bedrijf of organisatie gratis in de publiciteit? In deze aflevering van Wijs met Mediawise geeft Bart een aantal handige tips.  

 

Een blik achter de schermen

Onze voormalige stagiaire Nina van Katwijk heeft toen zij bij ons stage liep een heel leuke video gemaakt van hoe wij werken.

De film geeft een leuk inzicht in de wijze waarop wij bij Bureau MediaWise/Ouwerkerk Tekst & Advies wekelijks de kranten maken. Overigens is er in de tijd dat deze film is opgenomen inmiddels wel het een en ander veranderd. Zo werken we nu niet meer voor DPG Media, maar voor BDU Media, waardoor de kranten een andere opmaak hebben gekregen.

Op dit moment zoeken we weer een nieuwe stagiair voor het komende schooljaar. Ben jij degene die wij zoeken? Stuur je motivatiebrief op naar  Annemarie de Vries via devries@otaweb.nl.

 

Wie wij zijn? Wij zijn specialisten in content

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR EEN KOP
KOFFIE EN EEN GOED GESPREK

2 + 2 =

Bureau Mediawise is een onderdeel van

Bureau MediaWise is onderdeel van Ouwerkerk Tekst & Advies

Koraalrood 153 Zoetermeer

079-8200255

                Facebook

Linkedin

Copyright 2023 - Bureau Mediawise BV - Powered by Picapoint.nl