REDACTIE, TEKSTSCHRIJVEN EN
SOCIAL MEDIA ONDER ÉÉN DAK

Communicatiecursussen en trainingen

Bij Bureau MediaWise delen we graag onze kennis. De communicatiecursussen en trainingen en workshops die wij geven, richten zich onder andere op het schrijven van teksten, het brengen van structuur in de communicatie van bedrijven en organisaties en het beter zichtbaar zijn op sociale media zoals LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat.

In ons Merkenspel, ontwikkeld door Hans Ouwerkerk, krijgt u inzicht in uw positionering van uw bedrijf op de markt. U ontdekt spelenderwijs wat uw bedrijf uniek maakt en hoe u zich dus onderscheid van de concurrentie. Zo kunt u zich beter profileren in een netwerk- of acquisitiegesprek, maar ook bijvoorbeeld online. Want als u uw verhaal helder en overtuigend kunt vertellen, raken anderen ook sneller enthousiast. De workshop duurt ongeveer een uur (afhankelijk van het aantal deelnemers) en is actief van opzet.

 

Wij delen onze ‘wise’-heid graag

Of het gaat om communicatiestijlen of het schrijven van persberichten; wij delen graag onze expertise. Niets voor niets geven we tips in onze serie ‘Wijs met Mediawise’ over diverse onderwerpen. Zoekt u meer kennis over een bepaald onderwerp of een specifieke training in het communicatievak, dan horen we dat graag. Samen kijken we hoe wij jouw bedrijf verder kunnen brengen.

Een blik achter de schermen

Onze stagiaire Nina van Katwijk heeft toen zij bij ons stage liep een hele leuke video gemaakt van hoe wij werken.

De film geeft een leuk inzicht in de wijze waarop wij bij Bureau MediaWise/Ouwerkerk Tekst & Advies wekelijks de kranten maken. Overigens is er in de tijd dat deze film is opgenomen inmiddels wel het een en ander veranderd. Zo werken we nu niet meer voor DPG Media, maar voor Rodi Media en BDU Media, waardoor de kranten een andere opmaak hebben gekregen.

Op dit moment zoeken we weer een nieuwe stagiair voor het schooljaar 2022/2023! Ben jij degene die wij zoeken? Kijk dan snel hier.

Wie wij zijn? Wij zijn specialisten in content

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR EEN KOP
KOFFIE EN EEN GOED GESPREK

6 + 5 =

Bureau Mediawise is een onderdeel van

Bureau MediaWise is onderdeel van Ouwerkerk Tekst & Advies

Koraalrood 153 Zoetermeer

079-8200255

                Facebook

Linkedin

Copyright 2023 - Bureau Mediawise BV - Powered by Picapoint.nl