15 juni 2017

Wise

Communicatiecursussen en trainingen

Bij Bureau MediaWise delen we graag onze kennis. De communicatiecursussen en trainingen en workshops die wij geven, richten zich onder andere op het schrijven van teksten, het brengen van structuur in de communicatie van bedrijven en organisaties en het beter zichtbaar zijn op sociale media zoals LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat.

In ons Merkenspel, ontwikkeld door Hans Ouwerkerk, krijgt u inzicht in uw positionering van uw bedrijf op de markt. U ontdekt spelenderwijs wat uw bedrijf uniek maakt en hoe u zich dus onderscheid van de concurrentie. Zo kunt u zich beter profileren in een netwerk- of acquisitiegesprek, maar ook bijvoorbeeld online. Want als u uw verhaal helder en overtuigend kunt vertellen, raken anderen ook sneller enthousiast. De workshop duurt ongeveer een uur (afhankelijk van het aantal deelnemers) en is actief van opzet. 

Communicatiecursussen en trainingen volg je bij Bureau MediaWise

Wij delen onze 'wise'-heid graag

Of het gaat om communicatiestijlen of het schrijven van persberichten; wij delen graag onze expertise. Niets voor niets geven we tips in onze serie ‘Wijs met Mediawise’ over diverse onderwerpen. Zoekt u meer kennis over een bepaald onderwerp of een specifieke training in het communicatievak, dan horen we dat graag. Samen kijken we hoe wij jouw bedrijf verder kunnen brengen.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden

Met ons praten over trainingen enzo?

Leuk! Bel vandaag nog 079-8200255