REDACTIE, TEKSTSCHRIJVEN EN
SOCIAL MEDIA ONDER ÉÉN DAK

OVER ONS

Bij Bureau MediaWise werken hele betrokken vakidioten die zich het schrijven van pakkende teksten eigen hebben gemaakt. Of het nu gaat om een journalistieke reportage voor één van de kranten die wij wekelijks maken of een mooi bedrijfsverhaal in een sponsored magazine, binnen het bureau draait niemand zijn of haar hand daarvoor om.

Bureau MediaWise is een actief mediabureau. Het bureau, een bedrijfsonderdeel van Ouwerkerk Tekst & Advies, richt zich onder andere op het vervaardigen van huis-aan-huis-kranten en tijdschriften. Zo zijn wij als partner van BDU Media bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de redactionele werkzaamheden. Als partner van Rodi Media en BDU Media zijn wij verantwoordelijk voor de productie van drie huis-aan-huisbladen. Onze medewerkers hebben dan ook bijna allemaal een journalistieke achtergrond.

De kennis en ervaringen die wij hebben delen we graag. Daarom zijn wij begonnen met de serie ‘Wijs met Mediawise‘, waarin we de kijker handige tips geven op het gebied van communicatie, redactie en tekstschrijven. Voor wie echt zijn of haar bedrijf naar een hoger niveau wil tillen, kan bij ons terecht voor een goed brainstormgesprek of het volgen van een communicatietraining.

Maar we snappen ook heel goed dat ondernemers niet alles zelf kunnen of willen doen. Of het gaat om het het bijhouden van de socialmediakanalen, het schrijven van nieuwe artikelen voor op de website of het creëren van persberichten – wij nemen dat werk graag uit handen. En we vinden het belangrijk dat de opdrachtgever altijd zich betrokken voelt. Wij gaan in gesprek met de ondernemer, verdiepen ons in de visie en het vakgebied, zodat we op basis van de wensen een goed (communicatie)plan kunnen opstellen. Zo passen de werkzaamheden die we doen echt bij wat er van ons verwacht wordt.

Een blik achter de schermen

Onze voormalige stagiaire Nina van Katwijk heeft toen zij bij ons stage liep een heel leuke video gemaakt van hoe wij werken.

De film geeft een leuk inzicht in de wijze waarop wij bij Bureau MediaWise/Ouwerkerk Tekst & Advies wekelijks de kranten maken. Overigens is er in de tijd dat deze film is opgenomen inmiddels wel het een en ander veranderd. Zo werken we nu niet meer voor DPG Media, maar voor BDU Media, waardoor de kranten een andere opmaak hebben gekregen.

Op dit moment zoeken we weer een nieuwe stagiair voor het komende schooljaar. Ben jij degene die wij zoeken? Stuur je motivatiebrief op naar Annemarie de Vries via devries@otaweb.nl.

Wie wij zijn? Wij zijn specialisten in content

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR EEN KOP
KOFFIE EN EEN GOED GESPREK

4 + 7 =

Bureau Mediawise is een onderdeel van

Bureau MediaWise is onderdeel van Ouwerkerk Tekst & Advies

Koraalrood 153 Zoetermeer

079-8200255

                Facebook

Linkedin

Copyright 2023 - Bureau Mediawise BV - Powered by Picapoint.nl