Junior communicatiemedewerker

We zijn vast op zoek naar jou!

 

Er staat weer heel veel te gebeuren. Zo hebben we er veel nieuwe opdrachtgevers bij. En dat betekent dat wij jouw hulp heel goed kunnen gebruiken. Heb jij een (net) afgeronde communicatieopleiding of studeer je binnenkort af en ben jij op zoek naar een uitdagende baan op het snijvlak van communicatie en redactie? Dan ben jij die junior communicatiemedewerker voor 32 uur waar wij naar op zoek zijn.
 
De helft van de tijd ga je samen met twee van je collega’s aan de slag voor De Bouwcampus in Delft. De Bouwcampus richt zich onder andere op het zorgen voor veranderingen in de bouwsector zodat er straks voldoende woningen zijn om de woningnood op te lossen. En als even kan zijn deze huizen ook nog duurzaam gerealiseerd. Communicatie speelt daarbij vanzelfsprekend een enorm belangrijke rol. Zo ga je onder andere nieuwsbrieven maken, houd je de website actueel en maak en verstuur je uitnodigingen voor bijeenkomsten.
 
De resterende tijd ben je aan het werk voor Ouwerkerk Tekst & Advies. Daarvoor ga je lekker veel schrijven en ondersteun je waar nodig je collega’s. Zo ben je de ene dag bezig met het bedenken van content voor social media en de volgende dag help je bij het afronden van een magazine of verkoopbrochure. Zo afwisselend kan het zijn. 

Wat wij vragen is:
·      Dat je een brede interesse hebt, maar vooral duurzaamheid en circulariteit boeiende onderwerpen vindt.
·      Dat je een vlotte pen hebt.
·      Dat social media geen geheimen voor je heeft.
·      Dat het werken met Mailchimp je makkelijk afgaat.
·      Dat het je leuk lijkt om op meerdere locaties te werken.
·      Dat je een flexibele instelling hebt.
·      Dat je op dinsdag in Delft werkt.
·      En dat je uiteraard foutloos Nederlands schrijft.

Wat wij bieden:
Je werkt in een gezellig, klein team waar veel ruimte is voor jouw ideeën en creativiteit. Kortom, een leuke baan van 32 uur per week. De ingangsdatum is, als het aan ons ligt, zo spoedig mogelijk. Je krijgt van ons een goede begeleiding en een marktconform salaris. 

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en cv aan Hans Ouwerkerk naar ouwerkerk@otaweb.nl. Voor vragen kun je hem bellen via 079-8200255.

 

Koraalrood 153 Zoetermeer