Met bureau MediaWise je communicatie verbeteren

Onder de naam Bureau MediaWise geven IJlien Havenaar en Hans Ouwerkerk communicatietrainingen. De eendaagse trainingen zijn op de praktijk gericht en hebben als doel ondernemers te helpen met het verbeteren van hun communicatie.Zeker in deze tijd waarin klanten bedolven worden onder digitale nieuwsbrieven, tweets, brochures en facebookuitnodigingen is focus voor een onderneming of organisatie bijna van levensbelang.

Een goede focus en zichterbaarheid op die plekken waar zich potentiele klanten bevinden kunnen het verschil tussen falen en succes betekenen. “Veel ondernemers zien wij in onze functie van communicatieadviseur letterlijk wakker liggen met de vraag hoe zij met hun bedrijf naar buiten moeten treden”, vertelt Hans Ouwerkerk, tevens eigenaar van Ouwerkerk Tekst & Advies. “Met onze praktisch ingestelde training bieden wij hen de helpende hand”, vult IJlien Havenaar hem aan.

De eerstvolgende training staat op donderdag 23 maart op het programma. De training wordt gegeven in de presentatieruimte van Sharebiz, Koraalrood 153 in Zoetermeer. De training begint om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur. De kosten van deze training inclusief lunch bedragen € 97,50 exclusief btw.